Бутилка Explorer 0,850л

Марка Black+Blum

Цена:

65,00 лв.
Код на продукта BAM-EIWB-L003
В наличност

Explorer съдържа повече обем.

Бутилка създадена специално за страхотно прекарване на открито. Здрава и изработена, така че да функционира в най-суровите среди. Конструкцията е изцяло от неръждаема стомана за да бъде най-издръжлива. Широкото тяло и придава дебела набита форма, която се отличава от другите бутилки на пазара. Вертикалните ребра на външната страна на бутилката осигуряват допълнително захващане, но също така подсилват стените за подобрена здравина, при удар. 

Описание

Бутилка създадена специално за страхотно прекарване на открито. Здрава и изработена, така че да функционира в най-суровите среди. Конструкцията е изцяло от неръждаема стомана за да бъде най-издръжлива. Широкото тяло и придава дебела набита форма, която се отличава от другите бутилки на пазара. Ширината също позволява да има по-голям обем и гарантира, че е стабилна, когато е поставена върху неравна повърхност. Поддържа тежестта ниско, което прави по-малко вероятно да се преобърне. Вертикалните ребра на външната страна на бутилката осигуряват допълнително захващане, но също така подсилват стените за подобрена здравина, при удар.

Издръжливата найлонова връзка е устойчива на мухъл и плесен и я прави лесна за носене или окачване за чантата ви. Има капачка от неръждаема стомана с подвижно силиконово уплътнение, което гарантира, че няма да протече и е лесно за почистване. Висококачествената вакуумна изолация гарантира, че напитките ви ще останат студени за 24 часа и горещи за 12 часа, така че са идеални за хидратация и подхранване през целия ден. Това е бутилка, която е създадена да издържи, да старее добре и да се справи с всичко, което хвърлите към нея. 

Не може да се ползва в съдомиялна машина! 

Детайли

Материал найлон неръждаема стомана силикон
Вместимост 0,850мл
Категория Бутилки Марка Black+Blum Код на продукта BAM-EIWB-L003 Баркод 5060089726500

Бутилка Explorer 0,850л

Марка Black+Blum

Цена:

65,00 лв.
Код на продукта BAM-EIWB-L003
В наличност