Ваза Lalibela M небесно синьо

Марка Guaxs

Цена:

336,00 лв.
Код на продукта 1781SK
Последна наличност

Форми, вдъхновени от природата.

Дизайнът на Guaxs се основава на философия, която както интуитивно, така и съзнателно оставя своя отпечатък върху изживяването на формата.

Описание

Стъклото Guaxs се обработва в малки, изключителни фабрики, които са специализирани в производството на лимитирани издания за международни художници и дизайнери. Майсторите обикновено работят в екип. За да бъдат успешни, екипите се нуждаят от висока степен на умения и опит, но също така координация и физическа сила.

След като металната форма е подготвена на няколко различни етапа, процесът на издухване на стъклото може да започне. На първо място всеки работник използва духалка, за да събере определено количество стъкло – в зависимост от размера на предмета. Следват допълнителни подготвителни стъпки, преди майсторът стъклар да издуха горещото стъкло в металната форма.

Благодарение на изисканата и характерна форма, която е запазената марка на Guaxs, тази задача може да се извършва само от квалифицирани майстори. Когато обработваният предмет постепенно се охлади след няколко дни, настъпват различните фази на рязане и полиране. В няколко сложни и щателни стъпки, стъклената повърхност се обработва и завършва на ръка. Така обектът получава своята индивидуална структура и неговия отличителен, уникален характер на Guaxs. Всяка една форма е истински шедьовър на майсторство.

Забележка! Поради ръчната изработка, цветът може да варира леко.

Детайли

Материал стъкло
Размер 20см 22см
Категория Вази Марка Guaxs Код на продукта 1781SK Баркод 2843280790005

Ваза Lalibela M небесно синьо

Марка Guaxs

Цена:

336,00 лв.
Код на продукта 1781SK
Последна наличност