Ароматизатори за кола от Max Benjamin

*|MC:SUBJECT|*
Ароматизатори за кола
от
Колекцията от аромати за автомобили на Max Benjamin цели да превърне шофирането ви в приятно изживяване. Без значение какъв аромат ви харесва, релаксиращ или нещо ободряващо, тези освежители за въздух за кола ще покрият вашите изисквания.
Ароматите за автомобили са чудесен начин да поддържате свежестта на въздуха, докато сте в движение. Премахвайки всички застояли миризми, вашето пътуване с кола ще бъде много по-приятно с любимия ви аромат на Max Benjamin, който се носи във въздуха.
Acqua Viva
 
Уникален аромат, вдъхновен от средиземноморските семейни ваканции, прекарани на италианското крайбрежие на Амалфи. Връхните цитрусови нотки на мандарина, портокал, лимон и касис водят до по-дълбоко сърце от кардамон и пипер с базови нотки на мускус, кехлибар и кедрово дърво.
Dodici

Дванадесетия аромат на Max Benjamin. Пресъздава звездни нощи, прекарани в изследване на калдъръмени сицилиански улици с опияняващ аромат на цитрусови плодове и ароматни билки, носещи се от топлия бриз. Връхни нотки на лимон и майорана, оцветени с тосканска лавандула и масло от розмарин.

French Linen Water
 

Мек флорален аромат, напомнящ за топлите и релаксиращи вечери на верандата в Прованс, отпивайки леко, охладено розе. С етерични масла от лавандула, сладък портокал, петитгрен и малко свежи цитрусови нотки разнасящи чист и успокояващ аромат.


Italian Apothecary

Характерен аромат, вдъхновен от емоционалните смесени рецепти и аромат на флорентинска аптека от една отминала епоха. Пикантните връхни нотки водят до мускусно сърце от пачули и карамфил, с дървесна основа от кехлибар и сандалово дърво.

Ароматизаторите за кола и пълнителите за тях може да откриете на бул.Витоша 186 или онлайн на адрес: www.genesis.bg
Facebook
Website
Instagram
Copyright © 2024 GENESIS HOME EOOD, All rights reserved.
 
Адрес за кореспонденция
Дженезис Хоум ЕООД
София 1421, ул. Димитър Хаджикоцев 77А

Съглaснo Зaкoна за Елeктронната Търгoвия Ви инфoрмираме, че тoва мoже да е непoискaно търгoвско съобщeние. Ако не желаете да получавате нашия бюлетин, моля пишете ни на [email protected] или проследете линка ОТПИШИ. Получавате тази комуникация в качеството си на клиенти на www.genesis.bg .
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*