Аксесосоари за баня в черно мат

*|MC:SUBJECT|*
Аксесосоари за баня в черно мат
Елегантен кош, който е подходящ за всяко пространство.

Перфектно проектиран да приляга плътно в ъгъла. Този стилен 5-литров стоманен кош има първокласно матово черно покритие, с педал и капак от неръждаема стомана. Разполага с удобен джоб на гърба, за да съхранявате ролo с резервни пликове, докато подвижната вътрешна кофа го прави лесен за изпразване.
Кош за отпадъци 5л черно мат
Кош за отпадъци 5л черно мат
Четка за тоалетна Flex™ 360 черно мат
 
Главата с тройно действие на Flex™ 360 работи в три посоки едновременно за по-лесно и по-хигиенично почистване на тоалетната. Нещо повече, елегантният матов контейнер за съхранение се вписва безпроблемно във всяка баня. Широкото разстояние между косъмчетата гарантира лесно изплакване на мръсотията. Сменяема глава на четката.
Четка за тоалетна Flex™ 360
Четка за тоалетна Flex™ 360
Поставка за четки за зъби EasyStore ™

Поставката за четки за зъби EasyStore ™ е разделена на три секции, за да можете да организирате и съхранявате всички ваши артикули за устна хигиена, включително ръчни или електрически четки за зъби. Поставката се разглобява за лесно почистване и разполага с вентилационен отвор за бързо изсъхване, което означава, че е по-хигиенична. Освен това има и неплъзгаща се основа.
 
Поставка за четки за зъби EasyStore ™
Поставка за четки за зъби EasyStore ™
Органайзер за баня

Органайзер за съхранение, който има набор от различни отделения, така че можете да поддържате основните си принадлежности за грижа чисти, подредени и лесни за намиране, когато имате нужда от тях.
Всичко ново от Joseph Joseph може да разледате в магазина ни на бул.Витоша 186 или онлайн на адрес www.genesis.bg.
Facebook
Website
Instagram
Copyright © 2024 GENESIS HOME EOOD, All rights reserved.
 
Адрес за кореспонденция
Дженезис Хоум ЕООД
София 1421, ул. Димитър Хаджикоцев 77А

Съглaснo Зaкoна за Елeктронната Търгoвия Ви инфoрмираме, че тoва мoже да е непoискaно търгoвско съобщeние. Ако не желаете да получавате нашия бюлетин, моля пишете ни на [email protected] или проследете линка ОТПИШИ. Получавате тази комуникация в качеството си на клиенти на www.genesis.bg .
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*